Ett organiserat kaos

Att inte vilja vara på förskolan*

Idag har det varit jag och de här två hela dagen! Storasyster var i skolan och följde sen med en kompis hem och lillasyster var hemma från förskolan. Hon är det ibland eftersom hon inte vill dit. Eller egentligen vill hon vara där, hon har bara svårt för att säga hejdå och ibland bli hon nog lite avundsjuk att lillebror är hemma med mig så då få hon hänga med oss istället!

Det är svårt det där. Jag vill att hon ska vara med sina kompisar och ha lite rutiner samtidigt som jag vill vara med henne hemma och jag vill inte att hon ska känna att jag lämnar bort henne och sen är hemma med hennes lillebror. Det är kluvet vad som är bäst så vi gör lite som vi känner för dag för dag just nu..

Idag har vi mest tittar på Greta Gris och Daniel Tiger och lekt med dockor och katterna och roat lillebror.

Och tagit en promenad i det fantastiska vädret. Vilken höst det är!

Den övergivna lekparken här i Edestad är så sorglig. Den ser ut och ha varit fantastisk när den var brukbar med två rutschkanor, gungor, snurra, gungdjur och en linbana till och med. Vi får förbi den jätteofta och barnen är lika nyfikna varje gång. Varför får man inte leka där, varför har ingen fixat den, undra vad som gömmer sig under allt gräs och alla småträd?!

Hade vart fantastiskt om den gick och använda:(

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats